| ביום שבו הגעתי פעם ראשונה עם הקניות מהסופר לקרוואן לא חשבתי שנצליח להכניס הכל לתוך המקרר והארונותאבל עם קצת "הנדסה" הכל נכנס למקומו.
 | 
    
אז איך נהנדס נכון
את המזון  בקרוואן ? 
הנה שישה כללים
פשוטים להנדסה נכונה:
- נפרק את
    המוצרים מתוך האריזות שלהם (קופסאות קרטון 
    של הפיצה או הארטיקים )
- נפריד את
    המעדנים לבודדים 
- את הבקבוקים של הקטשופ/מיונז/חרדל נשים בתוך
    מגירת הירקות שהיא עמוקה יותר ובכלל היא תשמש אותנו עבור הרבה יותר דברים מאשר רק
    ירקות למשל לקופסא של הביצים.
- אם החלטנו
    להביא אתנו בשר מהארץ נקפיד להביא אותו בקופסאות פלסטיק שטוחות ומרובעות, עם אתם שואלים מה הכי טוב להביא אז התשובה היא
    :  חזה עוף פרוס דק, בשר טחון.
-  נקצה ארון מעל הכיריים בו נשים את הלחמים,
    קורנפלקס וחטיפים למיניהם שלוקחים נפח אך אין להם משקל.
-  את קופסאות
    השימורים נשים בארון נמוך כך שלא יפלו עלינו או על המשטח כאשר נפתח את הארון בזמן הנסיעה או בחניון.
